Prin natura activităților noastre profesionale, participăm la realizarea tuturor tipurilor de evenimente in care se lucrează sau se prelucrează sunetul.

De aceea, ne puteți găsi implicați în orice fel de manifestări private sau publice in care se folosesc microfoane, difuzoare, instrumente muzicale sau de generare a sunetului, de la târguri și expoziții, până la festivaluri, evenimente multicast, sau mai nou, transmisii oonline si evenimente hybrid.

De-a lungul anilor, am participat alaturi de Stage Expert la majoritatea evenimentelor importante din Romania si nu numai. Incepand cu toate festivalurile Rock din ’92 – ’95, celebrele Gale Tele7abc, vizitele tuturor presedintilor US, ale inaltilor prelati de la Vatican, turneele tuturor formatiilor din tara, targuri, expozitii si multe altele.

Am fost acolo cand au venit Sting, Michael Jackson, Jetrotull, Quo Vadis, Scorpions, Europe, Dr Alban, Hadaway, Metallica, Iron Maiden, Havasi, Luciano Pavaroti, si multi altii.

In particular insa, noi suntem cei ce va aduc, oriunde ati fi, oriunde ne veti chema, cea mai longeviva si probabil cea mai iubita formatie romaneasca: Holograf.